Portretten

Werkwijze portretten

Deze portretten knallen van je muur! De heldere ogen en warme kleurtinten zijn kenmerkend. Ik streef ernaar jullie van je mooiste kant te laten zien op de foto. Met een oprechte lach of juist een serieuze blik. Ik fotografeer het model voor een zwarte en een witte achtergrond met bijpassende kleding. 

Kledingtips

Een zwarte en een witte kledingset is altijd mooi, maar andere effen kleuren zoals groen of blauw is ook mooi (zeker als dit matcht met de oogkleur). Drukke printjes en opvallende merken raad ik niet aan. Van een  basic shirtje/colletje tot een blouse met ruffles of een mooi kraagje; alles is mogelijk. Denk ook eens aan een leuk strikje, haarband of petje. 

Selectie en nabewerking

Alvorens het fotograferen vraag ik het gezichtje goed schoon te maken. Eventuele wondjes, vlekjes of puistjes zijn tot op zekere hoogte achteraf weg te halen in de nabewerking van de foto’s. Je ontvangt van mij een grote selectie foto’s waarbij jijzelf je favorieten kunt aangeven. Vervolgens werk ik deze selectie tot in de puntjes uit. De foto geef ik altijd een warme tint en de oogjes laat ik extra opvallen. 

Wil jij ook unieke portretfoto's?

Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!