Portret en profil

Werkwijze portret en profil (zijaanzicht)

Op zoek naar een bijzondere familiefoto? Een ‘portret en profil’ is een zijaanzicht van de geportreteerden. Deze bijzondere form van fotografie laat perfect zien hoeveel gelijkenissen, maar ook welke verschillen er zijn tussen jullie. 

Van kinder- tot generatiefotografie

1, 2, 3, 4, 5, … alle aantallen zijn mogelijk. Een foto van de kinderen, het gezin of een generatiefoto van overgrootoma, oma, dochter en kleindochter; vele combinaties zijn mogelijk. 

Tips voor kleding en haar

Zorg ervoor dat de kleuren van de kleding redelijk overeenkomen met elkaar, net als de hoogte van de kraagjes van de shirts. Een donker shirt staat altijd netjes, maar neem vooral opties mee als je twijfelt.

Het belangrijkste is dat je je haar doet, waar je je goed bij voelt. Wanneer beide zusjes het haar los of beiden vast doen, komen de overeenkomsten (nog) meer naar voren.

Selectie en nabewerking

Na het fotograferen van de kinderen/gezinsleden/familieleden in de fotostudio ga ik aan de slag met het selecteren en editten van de foto’s. Je ontvangt de digitale hoge resolutie foto’s in kleur én zwart-wit.

Wil jij ook onvergetelijke foto's?

Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!