TARIEVEN

Fotomogelijkheden

De tarieven op deze pagina zijn voor specifieke pakketten. Uiteraard zijn extra foto’s af te nemen tegen een meerprijs. Heb je een andere aanvraag of ben je een zakelijke bezoeker? Neem dan contact met mij op!

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een fotoshoot cadeau! De cadeaubon is voor ieder bedrag of iedere fotoshoot te bestellen.

Portret

€175 p.p.

Duoportret en face - vooraanzicht

€250

Portret en profil - zijaanzicht

€50 p.p.*

Interesse in een fotoshoot, en nu?
01

Bespreking

Zodra je een fotosessie boekt, bespreken we wanneer deze plaatsvindt en geef ik enkele tips mee.

02

Fotoshoot

Het moment dat alles in werking wordt gezet, de fotoshoot! Tijdens de shoot stuur ik de fotosessie, kijk ik naar de spontane momenten en is er mogelijkheid zelf mee te denken.

03

Selectie

Wie kan het beste de fotoselectie maken? Jijzelf natuurlijk. Binnen twee weken ontvang je van mij een grote selectie foto's waarbij jijzelf je favorieten kunt aangeven. Vervolgens werk ik deze selectie tot in de puntjes uit.

04

Resultaat

Zodra de foto’s klaar zijn, ontvang je per e-mail een link naar een persoonlijke online galerij. Hier kun je de online foto’s downloaden en kun je eventueel zelf nog zorgen voor een afdruk. Ik sta er graag voor open hierin mee te denken zodat de fotoafdruk volledig tot zijn recht komt.